Forum Bugs

Links not working with Prince 8.1rev4

fmkatz
Just upgraded to Prince 8.1rev 4 - and the internal links no longer seem to work.

The link in toc_gen.xhtml is:
<a href="maintext23.xhtml#chapter_2_7">Chapter 22</a>

And the target in maintext023.xhtml is:
<h2 class="no-ibreak" id="chapter_2_7"><span class="stype">Chapter</span> <span class="snumber">22</span></h2>

When I click the link in the TOC, I get a message from Adobe Reader that the document is trying to connect to (Full pathname of the original file, maintext023.xhtml)

Any ideas on what might have changed?
This was all fine before I updated (I think, from 8.0)

Thanks
Fred Katz
mikeday
Are these two files in the same directory? What command-line arguments are you passing to Prince? Which operating system are you running?
fmkatz
Thanks, Mike. Your questions magically resolved the issue.
For the record:
The files are in the same directory, and I'm running on Windows 8.

The command line arguments were:
'C:\\Program Files (x86)\\Prince8\\Engine\\bin\\prince.exe',
'-v',
'--log=prince.log',
'tmp\\Text/front.xhtml',
'tmp\\Text/toc_gen.xhtml',
'tmp\\Text/maintext01.xhtml',
....
'tmp\\Text/maintext24.xhtml',
'-s',
'boilerplate/boom.css',
'-s',
'tmp/hack.css',
'./AllWorks/Persuasion/Editions/Persuasion.toomany.pdf'

And I guess the mixed \\'s and /'s caused the problem in Prince v8 (though not in Prince v7). Changing to the following fixed everything:
'C:\\Program Files (x86)\\Prince8\\Engine\\bin\\prince.exe',
'-v',
'--log=prince.log',
'tmp/Text/front.xhtml',
'tmp/Text/toc_gen.xhtml',
'tmp/Text/maintext01.xhtml',
....
'tmp/Text/maintext24.xhtml',
'-s',
'boilerplate/boom.css',
'-s',
'tmp/hack.css',
'./AllWorks/Persuasion/Editions/Persuasion.toomany.pdf'
Thanks
Fred
mikeday
Right, we need to work harder to normalise filenames on Windows to avoid broken links.